Kanske ett köp av en lägenhet, renovering, ny som student och uppstartande av en ny lokalavdelning inom en frivilligorganisation inom ett område jag brinner för. Kan konstatera att jag ser fram emot denna höst om man säger så.. =)  
 
Har dessutom ÄNTLIGEN fått tid för att få en ordentligt undersökning över min hemska hy. Det känns skönt, även om tiden inte är förrens om två veckor. Har mått riktigt dåligt när jag sett mig själv i spegeln de sista dagarna och börjat ogilla att träffa folk för att jag inte vill att folk ska se mig och mitt ansikte. Det är ju inte helt optimalt med alla grejer jag är mitt uppe i och alla nya människor jag kommer träffa. Så nu vill jag bara komma igång med den långa behandlingen och bli bättre..
Ja, då var min och Pernillas vandring på Bergslagsleden över. Det var bitvis ganska tungt och det kändes en del i axlarna i slutet på dagarna. Men eftersom vi hade spänt åt remmarna som man ska så att majoriteten av ryggsäckarnas vikt hamnade på höfterna så slapp ryggen undan bra. Speciellt i uppförsbackar kände man att låren fick jobba, men annars gick det bra. Så trots att jag gick runt 4 mil med 18 kilos packning så känner jag ingenting alls i ryggen. Kommer säkert vara lite stel i vader, lår och lite i nacken i morgon, men i övrigt är jag förvånad över hur lite det känns. Det var härlig natur och varierad terräng och vi hade perfekt väder.
 
Pernilla hade ju med sina sötnosar Nevill och Lillibi, som skötte sig exemplariskt både under vandringen och i tältet. Allt gick väldigt smidigt med dessa lydiga och härliga hundar.
 
Här kommer ett gäng bilder från dessa två dagar:
 
 
 
 
Sedan åkte vi till Geiranger för att se det som räknas som den vackraste fjorden i världen och uppleva Trollstigen. Det är otrolig natur i det området och vägarna är rätt brutala. Vilket bilen kände av i form av rykande bromsar.. Jaja, vi lärde oss nåt av det iaf. Det ledde dock till att vi inte vågade köra så mycket omkring i Geiranger som vi hade önskat, men det blev en härlig upplevelse ändå.
 
 
 
 
Den andra augusti åkte jag och mamma upp till Dovre fjell för att vandra lite och förhoppningsvis få se Myskoxar, som jag velat göra sedan jag flyttade till stange för två år sedan. Vi hade en hytta utanför Dombås och åkte buss upp till Snöheim för att vandra upp mot Snöhetta som är ett av Norges högsta berg. Vi mötte myskoxar både på väg upp och ner, de stod till och med på vägen när vi kom, så fick se dem på riktigt nära håll..
 
 
 
Nu har jag flyttat tillbaka till Sverige, eftersom jag ska studera 3 år på Örebro Universitet. Det blir ett nytt spännande liv som jag ser väldigt mycket fram emot.
 
Augusti har hitills varit väldigt hektiskt med avslut på jobb, Norgeresa, flytt till Sverige, kusinträff, och dop och lägenhetsvisning i morgon. Nästa veckan skriver jag om dessa dagar när jag har lite mer tid och ork att ladda upp bilder. Hej så länge!