Idag var jag och hälsade på min vän Anna och hennes familj. Det blev pysselsöndag. Jag pysslade med pärlplatta och pojkarna målade äggkoppar och pärlade lite de också.

Julen är absolut den härligaste tiden för mig. Allt bak, julpynt och förberedelser som mynnar ut i en vecka med mys. Familjen samlad och framför allt mina brorsbarn. Massa god mat och glädje.

I dag fick jag hem böckerna till vårens psykologistudier. Å va spännande och intressant det ska bli! Längtar verkligen tills den nuvarande kursen är över så att man kan hugga tänderna i nästa!

Förutom universitetskurserna så har jag flera andra kurser jag ska gå i vår så jag har riktigt mycket kul att se fram emot.

Å så ska jag ju bli faster i mitten av januari.. :)

2013 tror jag kommer bli ett mycket intressant år!

Inför denna vinter hade jag lagt några planer kring lite roliga saker jag tänkt pyssla med. Bland annat hade jag tänkt åka en del längdskidor (om snö infann sig) och även prova på långfärdsskridskor. Jag har alltid älskat att åka skridskor, även om det tyvärr inte blivit så mycket de senaste åren.

Nu fick jag diskbråck i nacken för två veckor sedan. Smärtan har gett med sig bra, men själva läkningatiden är lååång och under den tiden är det dumt att riskera något. Långfärdsskridskor går därför bort helt denna vinter. Ett fall med huvudet ner på stenhård is kan göra enorm skada på en redan skadad disk.. Ska till sjukgymnasten imorgon och förhoppningsvis kan jag iaf få åka lite skidor i vinter..

Det är lite dubbelt det där.. Givetvis är det underbart att smärtan nästan försvunnit redan, däremot så är det svårare att vara tillräckligt försiktig om man inte har ont längre. Speciellt när det kan ta upp till två år innan skadan läkt och är helt oberoende av smärtan, eller snarare, avsaknandet av smärtan.

Har haft denna blogg lite på paus. Har velat koncentrerat mig på andra saker och så har jag just nu bara internet på telefonen så då har det inte varit så smidigt.

En av de saker jag sysslat med mest bortsett ifrån studier är MPS- Missing People Sweden. En frivillighetsorganisation som ägnar sig åt eftersök av försvunna människor. Jag och 5-6 andra har startat upp Örebro läns lokalavdelning. Jag är administrativ chef och trivs bra med den rollen. Har en klippa att luta mig på i form av en otroligt kunnig och erfaren operativ chef, och nu även en minst lika erfaren gruppchef. Det känns som att vi fått en bra och stabil grupp tillsammans med gruppledarna.

Vi hade vårt första eftersök för några veckor sedan efter en kvinna som varit borta en längre tid. En enormt lärorik och intressant dag med många frivilliga som kom och ville göra en insats. Är också väldigt bra support som styrelsen som sitter i Göteborg och som jobbar stenhårt varje dag för att hålla igång allt. Många trevliga människor jag lärt känna den sista tiden.

Min nya MPS - jacka..

Banvagnar är bra att ha!

Planering och märkning av sökområden..

Förra ett par helger sedan var jag och mamma i Linköping och hälsade på min bror Martin och hans sambo Evelina.
De ska bli föräldrar i mitten av januari, så hon hade en så fin gravidmage.

På lördagen blev det pyssel, då jag och Evelina var i väg till deras kontor och tillsammans med några andra tjejer gjorde julkort. Jag hade aldrig gjort det förut, men det var riktigt mysigt!
Med julmusik och pepparkakor och glögg för de som önskade var julstämningen ett faktum.

Vi blev bjudna på en massa god mat under hela helgen. Så det var en riktigt trevlig helg.

Några kort pysslade jag allt ihop, som ska skickas till nära och kära..