Insåg igår att jag snart varit tillbaka i Sverige i tre månader! Ett kvarts år! Har ju gått supersnabbt!
Dessa månader har ju försvunnit i ett svisch! =)
 
Lägenheten är till största delen klar, bara en köksfläkt och skåp som ska upp, så är det färdigt.
Trivs väldigt bra, det känns som att det är första gången jag fått möjlighet att planera helt själv precis hur det ska se ut. Å så känns det ju extra trevligt att jag renoverat det mesta själv, om än med enorm hjälp av mammas granne Anita som tipsat och gett råd om allt möjligt.
 
Studierna känns bra, känns som att jag kommit igång ordentligt nu. Får hoppas det håller i sig.. =)
 
Har blivit gruppchef i MPS -Örebro län nu, det känns riktigt intressant, hade möte i tisdags.
Å så har jag blivit med i civilförsvarets akutgrupp, har varit med på ett evenemang hitills, men fler blir det.
 
Så nu känns det som allt fallit på plats och jag lever precis det liv jag önskar.
 
 
 
 
 
De senaste veckorna har det varit så fullt upp så jag har inte tagit mig tid till att skriva nåt här.
 
Lägenheten har renoverats, det mörkbruna paneltaket i rummet jobbades det friskt med och vägarna i rum, hall och kök fick lite andra färger.
 
I fredags så åkte jag och mamma ut till världens bästa Pernilla och hämtade mina möbler som stått där sedan jag flyttade från Norge. Sedan kom två av mina bröder och hjälpte till att bära upp dem. Överbeskyddande som storebröder kan vara så vägrade dem låta mig bära, pga min lite märkliga rygg trots att jag inte har ont. Så medan de bar upp så åkte jag och hämtade en ny säng och soffa som jag hade köpt. Soffan bestod av 2 kompakta paket på ca 60 kilo var, så hade velat se mig och mamma bära upp den till tredje våningen... ;) Så nog är det tur att jag har lite starka bröder som kan hjälpa lillasyster ibland. Idag monterade jag och brorsan ihop soffan, jag är supernöjd med den. Så nu är möblerna på plats. Om jag hinner imorgon ska kläder/sängkläder och mat dit också, så jag kan börja bo där också..  
 
Har fått enormt mycket hjälp, tips och råd av mammas granne Anita som har en del erfarenhet av renovering. Kul att lära sig en massa nytt.. =) Så här såg i alla fall lägenheten ut innan jag började renovera.
 
 
Här ser faktiskt taket ljusare ut än vad det egentligen är. Det var riktigt mörkt och krävde 4 strykningar för att det skulle bli vitt.
 
En stor sovalkov, med inte helt fräscha väggar
 
 
Hallen hade knallorange element och skåpsdörrar och gula väggar...