Missing People Sverige

0kommentarer

Sedan några veckor tillbaka är jag med i Missing people Sweden som söker efter försvunna människor. Jag är med i ledningsgruppen som startar upp det lokalt i Örebro län och det känns riktigt kul och spännande. Idag var det eftersök i Skövde, det var intressant att se hur de lade upp det och vi lärde oss en hel del. På tisdag är det dags för kurs, något jag ser fram emot väldigt mycket.
 
Missing people är en ganska nystartad organisation som genom främst skallgång försöker hitta folk som anmälts försvunna. Åldersgränsen är 18 år och är man intresserad av att vara med på framtida skallgångar så kan man anmäla sig här.
Då får man ett sms när det är dags för ett eftersök där det står tid, plats och vem vi letar efter, sen är det bara att dyka upp om man har möjlighet och vill hjälpa till och kan man inte så gör man inte det. Helt fritt val.
Vet man att man inte kommer vilja vara med på eftersök så kan man ändå hjälpa till genom att "gilla" deras facebooksida och dela när de går ut med efterlysningar.
 
Mer information om Missing People Sweden
 
Alla kan vi göra något.. <3
 

Kommentera

Publiceras ej