Tentamen

0kommentarer

Idag var det tentamensdags i yrkeskunskaper och handlingsstrategier som denna delkurs Innehållit. Känns väl som att tentan gick ganska okej, så får se om läraren anser detsamma. Känns lite trist att kursen är slut strax för den har varit så väldigt intressant och lärorik. Imorgon ska vi träffa läraren för vårat PPU-samtal (personlig och professionell utveckling. Det är något som löper parallellt och återkommer under hela utbildningen. För att hjälpa andra så behöver man ju kunna reflektera över sig själv, sina åsikter, fördomar, vad man lärt sig och vad som kan bli bättre. 
 
På fredag ska jag ha ersättningsseminarie för projektredovisningen och sedan är det klart. 
I går hade jag förresten ersättningsseminarie i samtalsmetodiken med samtalsövningar. Fokus denna gång låg på förhållningssätt och samtalets struktur. Å det gick jättebra, fick mycket beröm för mitt sätt att prata med "klienten" och följa upp med öppna frågor så att det blev ett bra flyt i samtalet. Är så spännande och kul att hålla på med dessa övningar för man lär sig ständigt något nytt. 
 
Nästa delkurs handlar om vetenskaplig metod, utvärdering o evidens, känns inte lika kul... Å till hösten blir det juridik för hela slanten, de blir däremot skoj! 
 
Socionomprogrammet, Studier, Tentamen,

Kommentera

Publiceras ej